Systrar

SYSTRAR Enkla klassiska ringar som är skapade för att kunna kombineras med varandra. Mixa och matcha efter eget tycke och smak. Maffiga och eleganta fyllda med attityd och hantverkskänsla. Du beställer dem på www.idaanderssoncollection.se där betalar du säkert med kort eller Klarnafaktura.
Tjocka Berta
Enkel klassisk ring som är en av grundformerna i serien Systrar. Gedigen och tung med djup glans och med stämplarna synligt på ringens sida. En gammal svensk klassiker som du hittar hos många svenska smeder genom tiderna.
Viola
Viola är en enkel och rejäl budskapsring. Den är gedigen och tung, 6 mm bred. Budskapet står instansade runt om på ringens utsida.
Effektringar
Effektringarna är till för att skapa "WOW-känsla". Effektringarna är av olika typ. Precis som systrar så finns det diskreta varianter men även eleganta och mera färgstarka typer. Gemensamt för ringarna är att de är ganska stora och sticket ut från mängden. Du hittar dem alla på www.idaanderssoncollection.se
Elvira
Elvira är en gnistrande blank ring, full av liv. De runda högblanka kulorna reflekterar ljuset ur olika vinklar vilket gör att ringen glittrar och gnistrar. Elviras glitter förstärker andra ringar och ger elegans.
Britta
Britta är en diskret tidlös ring med fin färg. Enkel och elegant. Trots den mycket enkla utformningen så är det en ring som syns. De synliga stämplarna längs ringens sida blir en elegant detalj som vittnar om gediget hantverk.
Ann Margret
Ann Margret är en kraftfull elegant ring som tar plats med sin klara turkosa färg. Generöst med material gör ringen gedigen och tung. En välpolerad mycket djup glans och mjuka former ger ringen ett exklusivt utseende.

Enkel och elegant kombination
En enkel och elegant kombination. Kulraden Elvira glittrar och ger liv till den annars ganska enkla och diskreta Britta. Kulraden fungerar bra tillsammans med alla ringarna i serien Systrar.
Maffig elegans
En maffig och elegant ring fylld med attityd. Klar och fin färg, djup glans och ett kaxigt budskap ger dig en maffig "statement-ring" med WOW-känsla. Välj mellan olika ringar och budskap när du beställer din egen kombination på www.idaanderssoncollection.se

Lekfull, elegant och tung
En lite lekfull ring som är maffig med tyngd och elegans. En kombination av mjuka former, tyngd och djup glans. Generösa kulor av 18k guld ger ringen en exklusiv känsla.

Hantverk från grunden
Lika men ändå olika. Ringarna görs för hand. Budskapen stansas in på fri hand. Små avvikelser ger liv och behåller känslan av genuint hantverk. Jag har inget lager av smycken utan din ring tillverkas när du beställer den.
"ALLTID RETAR DET NÅGON"
Maffiga statment ringar med attityd. Grovhuggna men samtidigt kvinnliga med stil och klass.
Provokativt, retsamt eller ödmjukt. Budskapsringen Viola finns med olika budskap. Du väljer mellan olika budskap när du beställer din ring på www.idaanderssoncollection.se
Budskapen
"ALLTID RETAR DET NÅGON"
"RIK SMART & SNYGG"
"FUCK YOU"
"THIS TOO SHALL PASS"
"LIVET ÄR HÄR & NU"
"DEN SOM SÖKER DEN FINNER"
"SKAFFA DIG EN BRA JÄVLA DAG"
"ÅLDRAS MED VÄRDIGHET"